Pentaq Energy Solutions heeft ruime ervaring op het gebied van persluchtlekkages in industriële omgevingen. Volgens Europees onderzoek (Compressed Air Systems in the European Union) is lekkage de grootste oorzaak van energieverspilling in persluchtsystemen. Detectie en reparatie hiervan is de belangrijkste én meest interessante vorm van energie besparing.

 

'... het persluchtonderzoek uitgevoerd door Pentaq Energy Solutions, toonde aan dat wij  meer dan € 22.000 aan lekkagekosten hadden. Reparatiekosten waren binnen 10 weken terugverdiend...'

Uitgerust met de meest geavanceerde ultrasone meetapparatuur wordt tijdens productie uren onderzoek verricht naar persluchtlekkages waarbij alle componenten grondig worden gecontroleerd. De lekkages en de kosten van de lekkages worden uitgebreid gerapporteerd. Pentaq Energy Solutions rapporteert helder en inzichtelijk. 

Perslucht drukt zwaar op de energie factuur. Besparingen op het persluchtverbruik leveren al snel een lagere energierekening op. Door de juiste energiemaatregelen te nemen, kunt u flink besparen op energie en dus op kosten. Wij adviseren u graag over de unieke mogelijkheden van Pentaq Energy Solutions. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak en verminder de persluchtkosten met 30%.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze aan één van onze medewerkers!

Bel of mail!